Budak Misai






New Post
Saturday, 21 December 2013 | 00:31 | 0 Ask
Asaalamualaikum . How are you ?

Hmmm . act , aku tengah bosan . tak tau nak buat apa .Serius weyhhh . tahap gaban . Btw , aku tahun depan kelas Takwa . Again . Sedih sebab tak dapat satu kelas dengan dia . Wuuuu T_T
Aku nak satu kelas dengan dia sebab seronok kott kawan dengan dia . Tak tipu .

Kelas Takwa , aku , Tyra , Bieha , Jen , Wana , Nasrin .Aku happy sebab ada Tyra , Bieha . Alhamdulillah . 

Piqa hidayah . Liyana hidayah . Maes ehsan . Nak nangis wooo . Nanti aku dah tak boleh nak kecoh kecoh dengan Liyana . Serius sedih . Siapa nak bebel kat aku nanti ? Piqa dahh kelas lain . Uhukkkkk . Nak cari pasal dengan siapa weyyhhh ? Aku dah tak boleh nak kacau Piqa . :(

Hmmm . Sokayyy lah . Asalkan aku ada tempat nak belajar .
Hm . Kay bye . Nak membawa hati yang lara .



Everything is back to normal :)
Wednesday, 11 December 2013 | 23:36 | 0 Ask
Assalamualaikum readerss . Ahahaha .

Everything is back to normal . Alhamdulillah . Hee .

Act , aku tengah bosan sangatt . Haihhhh -.-

Lately , aku tegur Piqa . tapi dia macam tak layan jee . I wonder if aku ada buat salah or anything else . dia marah aku ke ? sebab apa ? haihhh la . 

Tapi maes okayy je . macam selalu . biasa je dengan aku . tyra idk . sebab dia jarang online . 
Hehhh . entah lahh .


Gtg . movie . hee . bye . Assalamualaikum .

I'm losing him :'(
Tuesday, 10 December 2013 | 21:14 | 0 Ask
Assalamualaikum .

I'm losing him ? Yeahhhh .

Sorang sorang pergi tinggal kan aku . Sadlife . I have nobody . Benda ni jadi tiba-tiba je .Try jugak selesaikan malam tadi , tapi tak boleh .Aku penat sangattt malam tadi . Hmmm .

Salah aku sebab tak bagitau dia awal-awal pasal benda tu . kalau tak , confem tak jadi macam ni :'( . Sekarang dah tak tau macam mana nak pujuk dia . Text pun , dia tak reply . Twitter ? Pun tak jugak . Nampak macam dia makin happy je . Maybe dia dah bosan kot dengan aku . I'm not good enough . Aku yang salahhhh .

Kau bukan penyebok , trust me . Serius aku cakap . Dia pun tak pernah cakap kau menyebok . Kenapa rasa macam tu ? tak kesian kat aku ? Ke , kau dah lupakan aku ? Hmm . it's up to youu .Sorry sebab tak bagitau kau awal awal . My fault . :'(

Lepas ni , aku alone . Alone with my own world . Maybe dia dah tak nak kawan ngan aku . So , aku kena terima tuu . Dah tak tauu nak buat apa dah . Benda dah jadi . Redha . :')


Btw , thanks sebab sudi jadi kawan aku , even sekejap . Sebulan je kott . Simpan rahsia tuu elok-elok tau ! Hahaha . Forgive me , will you ? Thankssssss .

Macam rindu je , macam rindu jee .
Thursday, 28 November 2013 | 20:17 | 0 Ask
Assalamualaikum :) Morning ! *takdelahmorningmanapun><

 Macam rindu ? Serius , rindu !

Tiba-tiba jee rasa rindu yang teramat dengan diorang . Sangat-sangat weyhhh .Wuuuuu T_T

Rindu kat Tyra , kat Maes , kat Liyana , kat Piqa , ramai lagi lahh .

Act , sejak kebelakangan ni pikiran aku serabut jee . Idk why . Maybe because of that problem . Masalah yang tak pernah nak selesai tuu . Hmm , dah tak tau nak buat macam mana lagi . Dah orang tak nak kawan kann . Nak buat macam mane lagi .

          *iklan.masaknasijappp.hee.

Okay . Sambung balik . Serius , aku dah buntu . Tak tau macam mana nak selesai kann . Yee lah , kalau dah dua-dua egomaniac , macam mana nak selesaikan . Tapi , aku pernah cuba untuk rendahkan ego aku serendah rendahnya . Pastu aku terbaca kat mana tahh , ada macam nii "dua-dua ego. dan aku akan terus ego"

dari situ aku tau yang dia mungkin dh memang tak nak aku . So , aku stop pikirkan cara nak selesaikan . aku putus asa .Yup , jujur aku cakap , memang aku busy body pasal diorang . Bukan sebab apa punn , sebab aku sayanggg kat diorang . Sebab tuu lah semua benda yang diorang buat , aku asyik nak tau jee . Terukkan aku ni ? :')

Okay . Terus terang . Aimi , Awin , piyaa mintak maaf keyhh ? Semua salah piyaaa . Korang tak salah apa apa pun . Kalau ada pun , Piyaa dah maafkan . Tak tau nak cakap macam mana lagi . Sorry sangat if ada sakit hati ke , tk puas hati kee . Okayy . Huhhh .

Huuhhhhh . I'm relief . :)))))

Btw , rindu jugak ngan korang , Aimi , Awin , Wana ,Nurul , Eyka , Una Mj , Amalianss , Hmmm , semua lahhhhh . :')


Astaghfirulllahalazimmmmm . Semoga Allah ampunkan dosa-dosa aku yang dah membukit tuu . Aminnn .


Assalamualaikum and Bye ! Sayangg semua .

Holla Holiday :)
Monday, 25 November 2013 | 03:05 | 0 Ask
Assalamualaikum and Hye !

Holidayy . Sekejap jee dah cuti akhir tahun . Hmm :( Rindu 15 November . 14 November pun . Ahahaha . Tak dee lahh . Rinduu kawan-kawan especially Liyana , Piqa , Maes , Tyra dannnnnn Dia ! Ahahahaha :p

Kalau dulu dulu selalu sangat nak cuti akhir tahun sebab dulu tarakk kawan . Hahaha . Tapi time dah nak habis sekolah , aku rapat pulak ngan Liyana , Tyra , Piqa ngan Maes . Dah habis sekolah jugakk aku baru rapat ngan dia . Ahahaha . Sokayy aku gedik :p

Siapa dia ? Aaaaaa ... Nama dia tettttt . Ahahaha . Mana boleh bagitau . Dia dah pesan suruh cover banyak-banyak . Kan dia ? :p

Okay okay . Bagi clue . Dia tak berjantina . *ehh ? Ahahaha . Gurau . Jantina dirahsia kann . Lahir sehari sebelum habis sekolah . Dia suka makan pizza pasar . Minum pun ice blended pasar . Ahahaha . Duduk dalam daerah Kuala Selangor . Kerja dia main game tak berhenti . Dia ni tak reti nak mandi awal-awal sebab dia bangun lambat . Ahahaha . Dia selalu sakit hati dengan adik-adik dia . Haha . Tiap-tiap minggu dia pergi jenguk abang dia yang tengah 'date' dengan SPM kat Muar . Jauh kenn ? Dia cakap duduk asrama lagi best . *ye ke ? Dia limited . Diulangi LIMITED . Susah nak cari kawan macam dia :3 *banggalah tuu ? :p
Hohoho . Yang pasti , dia takut zombie ! Ahahaha . Macam bebudak kann dia ni ? Hmmm , apa lagi ?

Haa . Dia ada crushh . Ahahaha XD crush dia cun gila babeng . Pandai pulak tuhh . Crushh dia shy-shy kucing , manja . Eheh . Apa lagi hah pasal dia ? Diaaa ....

Dia suka anime ! Suka Detective Conan , sama macam aku . Hoho .
Hmm , tuu je kott . Gtg . Maghrib . Mama suruh buat roti telur .

DIA , selamat berbuka . Rajin betul kau nihh puasa sunat . Ahaha . Anak mithali lahh katakan . :p  Kay bye . Assalamualaikum . :))

Final War 2013 .
Friday, 11 October 2013 | 23:19 | 0 Ask
Assalamualaikum and hello !
I'm back (:

Okay . Let's get started .

Final war . Oh gosshhhh . piyaa cuak . budak kelas piyaa dah la pandai pandai belaka. memang tak lah nak top 10 kann.

Tapi , i have my own target .piyaa nak improve piyaa punya result . nak lagi better berbanding mid year punya . tak nak sejarah ngan geografi C . nak banyak A . sekurang-kurangnya 4 . study smarter, piyaa ! Tapi , ada probssssssssss .

Setiap kali piyaa nak study , piyaa mesti kene cakap kat diri piyaa sendiri macam ni : "piyaa tak pernah kenal diorang. Diorang tak pernah wujud dalam hidup piyaa ."

Sebab apa piyaa cakap camtu ? sebab I can't stop thinking of them. Sorry sangat sangat sebab caakap macamtu . piyaa terpaksa .korang dah jadi orang terpenting dalam hidup piyaa . bila dah jadi macam ni,piyaa sangatttttt terluka . sorry to say . ya , piyaa tau korang nak rapat balik ngan piyaa , tapi perlakuan korang tu macam tak nak terima piyaa balik.

JUJUR piyaa cakap , hati piyaa dah start jauh dengan korang . tapi piyaa usaha sedaya mungkin buang rasa tu jauh-jauh . piyaa sayang sangat kat korang . pleaseeee . piyaa tak nak macam ni. 

Piyaa sangat jeles bila tengok korang study sama-sama . Ya, piyaa tau piyaa tak sepandai korang.Tapi, apa salahnya piyaa nak belajar daripada orang yang pandai macam korang ? piyaa tak de tempat nak mengadu pasal bende ni. Setiap hari dada piyaa sesak sebab tahan menangis .For thruth , piyaa tak boleh masuk kelas . Terpandang korang je dah boleh buat piyaa menangis .

Kalau memang betul salah piyaa , piyaa minta maaf sangat. piyaa tahu piyaa bukan kawan yang terbaik buat korang . piyaa tau memang piyaa ni tak layak untuk disayangi macam orang lain . piyaa teruk .minta maaf if selama ni piyaa jauhkan diri dari korang. serious talkk, piyaa rasa nak nangis setiap kali terpandang korang . i'm so sorry .

Btw , pray for me. pray for my exam . pray for my friendship.

I'm Home without my Right Hand .
Friday, 23 August 2013 | 20:58 | 0 Ask
Assalamualaikum and hye :)

Happy dapat balik minggu ni . Tak de air punya pasal . Btw , thanks middahh .

Happy pun , happy jugakk . yang tak bestnye , aku 'hilang' sebelah tangan. tangan belah knan aku bengkak . camne boleh bengkak ?meh sini ikut aku flashback .

Khamis,22 Ogos,2013.

Pagi tu, after sains,aku pi main netball.Main punya main, tetiba ad siku someone kene kat tangan aku. Sakit memang sakit. aku ingatkan sakit biase je,aku terus je lah main. time aku angkat tangan nak ambik bola, aku rase sakit yang teramat sangat.  aku selak lengan baju and oh my goshhh .tangan aku bengkak. besar pulak tu. aku terus stop main.nak tau camne boleh jadi?

Sebab risaukan orang punya pasal. dah tau kaki tu baru keluar hospital, nal jugak main bola. last-2 kaki tu sakit balik. hmm, padan muka. kan dah cakap, jangan main bola, degil jugak nak main. kan dah sakit kaki tu.

Btw, thanks to all my friends yang tolong aku, especially my dormates and danisyah. diorang yang pakaikan baju, mandikann aku, and thanks Aimi gosokkan baju. thanks sesangatt . i'm touched dengan diorang punya pertolongan. sangat dihargai . thankss tau!

 okaylah.penaat taip bebanyak. bye . Pray for me :)